Koppel en automatiseer

Uw parts automatisch direct op de gewenste plek.

Smartpart Automate voegt 3D functionaliteit toe aan uw CAM en ERP en helpt alle onderdeeldata op de juise plek te krijgen. Dat scheelt de werkvoorbereider klikken en repeterende acties consistent te laten verlopen.

Smartpart Automate

Automate is er voor gemaakt om de typich terugkerende stappen die voor de productie van een nieuw ontwerp moeten worden uitgevoerd te automatiseren over alle systemen binnen het bedrijfsbureau van een fabriek. Vanaf het bestaan van een order met bestanden roepen we de juiste applicaties aan om bijvoorbeeld snij- en kantprogramma's klaar te zetten en het resultaat met alle benodigde referenties en resultaten terug te zetten in ERP voor productie en verdere orderafhandeling. Naast het bestelgemak van ons klantportaal bij de orderintake willen we natuurlijk ook dat de verdere werkvoorbereiding geen tijd meer hoeft te kosten.

Stel je eigen workflows in

Haal bestanden op uit je kant software, laat het nesten in je snijsoftware en geef de resultaten terug in ERP in excel. Gebruik daarbij onze 3D functies om calculatie te versnellen.

Voorbereide koppelingen voor calculatie met 3D bestanden

Met de basis installatie kunnen de meestgebruikte ERP pakketen in de maakindustrie direct 3D bestanden calculeren zonder dat de gebruiker naar een ander scherm hoeft.

Koppel met applicaties

De ingebouwde integraties houden rekening met bedrijfsspecieke instellingen, zoals materiaalnamen en machineparameter. In Automate zitten functies voor ophalen en controle.

Makkelijk werken met werkmappen

Alle mappen die gebruikt worden tussen applicaties beheerd op een plek. Met handige knoppen voor zoeken, openen en controle van kunnen lezen en schrijven.

Beheer mappings en instellingen

Zonder instellen worden overeenkomstige velden direct doorgegeven en voor wat niet overeenkomt beheer je vertalingen tussen applicaties op een plek in een eenvoudig overzicht.

Stel vaste keuzes in voor machines

Bepaal per worflow welke machine gebruikt wordt om je programma's voor productie klaar te zetten, of bouw als-dan keuzes in afhankelijk van onderdeeleigenschappen.

Standaard berichtverreiking

De basis is een bericht waar we alles mee beginnen en met elke stap in de verwerking aanvullen. Zo bepaalt u zelf welke applicatie welke informatie van de vorige stappen gebruikt.

Exporteer met templates

Bouw rapporten of tussentijdse rapporten eenvoudig op met templates van bijvoorbeeld excel. Wij zetten de juiste informatie er in en aan u om uw berekeningen te testen op echte data.

Run unattented

Na instellen draait onze service op de achtergrond als elke windowsservice. Klaar om elke applicatie uit de workflow te helpen en alle werkmappen up to date te houden.

Monitoring

Er kan altijd wat gebeuren met applicaties die onderdeel van de worflow zijn, dus hebben we uitgebreide logging en foutherstel ingebouwd om snel te zien waar iets gebeurd.

Totaal integratie met calculatie voor klanten

TOP