Het Smartpart landschap

Middels onze API kun je de Smartpart 3D analyse toepassen en plaatwerkuitslagen met resulterende kostenparameters genereren. Maar je kunt ook ons portal benaderen om orders op te halen of aan te maken. Je zou zelf je eigen portal kunnen maken of ander soort webapplicatie boven op onze CAD analyse technologie. We geven je hoe dan ook graag ons idee mee hoe het allemaal volgens ons in elkaar moet steken.

Gang is alles

Opstart en eerste succesvolle request

We kunnen je niet makkelijker enthousiast maken dan je zo snel mogelijk resultaat terug te laten krijgen. Volg het voorbeeld na het verkrijgen van je sleutel of vraag een van onze mensen voor wat eerste hulp om je zo snel mogelijk aan het bouwen te krijgen.

PHP

def post_file (self, filename):
    url + ''http//api/smartpart/com/v1/files/'' 
    headers = { ''Authorization'' : Bearer '' + self.access }
    files = {''file'': open (filename, ''rb'' )}
    r = request.post (url, headers=headers, files=files)
    with open (''fileId.txt'', ''w'') as outfile:
        outfile.write(r.text)

FAQ

Support

Voor al uw vragen proberen wij ook de middelen te bieden om hier zelf de antwoorden op te vinden. Vind uw antwoord in onze veelgestelde vragen of productgidsen.

Smartpart biedt de totale set oplossingen om een ontwerp op de snelste, meest efficiente manier in de modernste fabrieken te laten produceren door passende software.

Bij aanzetten voor het portaal voor jouw fabriek, stel je je machines in, geef je beschikbare materialen op en door klanten een inlog te geven kunnen ze al in jouw omgeving bestellen.

Het is een service die verschillende applicaties kan koppelen, waaronder ons portaal, waarbij andere applicatie gebruik kunnen maken van onze 3D analyse en verwerking.

TOP