Voor engineers en producenten

Beter ontwerp, efficiënter in productie

Het idee is simpel: door toeleveranciers het digitale gereedschap te geven sneller te reageren op ontwerpen, kunnen ontwerpers sneller hun ontwerpen verbeteren. Betere ontwerpen hebben de leveranciers weer baat bij want een beter ontwerp is inherent beter te produceren en heeft meer meerwaarde. Dat wij hiervoor het nodige uit moeten halen doen we graag.

Ontwikkeld om te blijven

Cloudgebaseerd, schaalbaar

Onze software draait waar mogelijk in de cloud, webbased. Zo heeft iedereen altijd de laatste versie en kunnen we gecontroleerd doorontwikkelen. We bouwen om de schaalbaarheid van de groten te gebruiken en zo ontwerper en producent de beste snelheid te bieden. De bestaande situatie bij maakbedrijven verliezen we niet uit het oog en bieden de minimale passende applicatie om lokaal optimaal van de cloudsoftware gebruik te maken.

Maakt het werk leuker

Gebruikers gemak voorop

De creativiteit zit in de ontwerper, de motivatie in de machine operator. Die zit niet te wachten op repeterende, administratieve taken en dat is precies wat we weg willen nemen. De elke keer terugkerende productie gerelateerde vragen. ALs het terugkeert kunnen wij het voor je beantwoorden, op het moment dat je het nodig hebt. Dan houden de vakmensen tijd over voor creativiteit en de slimme verbeteringen aan het maakproces.

Slim moet ook werken

Intergreer CAD-, CAM,- machine-, of ERP-MES

Het werkt alleen als alles werkt. Ook dat klinkt simpel maar is in de praktijk niet per se zo. Met dat we meer informatie maken zien wij het ook als onze plicht die overal netjes op te ruimen. Hiervoor hebben we een gereedschp gemaakt wat merk en werkwijze onafhankelijk applicaties aan elkaar knoopt en voor een IT beheerder goed in te stellen en onderhouden is zodat je hele fabriek aangesloten blijft.

Python

def post_file (self, filename):
    url + ''http//api/smartpart/com/v1/files/'' 
    headers = { ''Authorization'' : Bearer '' + self.access }
    files = {''file'': open (filename, ''rb'' )}
    r = request.post (url, headers=headers, files=files)
    with open (''fileId.txt'', ''w'') as outfile:
        outfile.write(r.text)

Voor de ontwikkelaars

Gebruik onze webAPI direct in jouw oplossing

Naast de applicaties om de maakindustrie op een uit de doos manier te helpen nodigen we enthousiastelingen uit zelf aan de lag te gaan met onze 3D functionaliteiten. Je gebruikt dezelfde API waar ook ons portal en automate op gebouwd zijn en kan zo je eigen applicatie of pijplijn bouwen hoe jij het nodig hebt. Ook al werken onze oplossingen goed voor de hele markt, een techneut kan het altijd zelf beter.

TOP