Bestelgemak

De #1 portaal voor toeleveranciers in metaal en kunststof

Verbeter besteltijd en comfort voor jezelf en je klant met ons portaal voor iedereen in de maakindustrie. Het staat klaar om in te richten en aan te sluiten op uw fabriek.

Smartpart Portal

Ons portaal is er voor gemaakt om degene die een ontwerp wil laten produceren zo makkelijk mogelijk kan kijken wat zijn ontwerp kost, of dat het gemaakt kan worden en eventueel zo de consequentie van een ontwerpaanpassing in te kunnen schatten. Dit allemaal zonder dat een toeleverancier of fabrikant hiervoor iets hoeft te beantwooren of op te zoeken. De machines geven het antwoord en zo houdt iedereen tijd over om efficienter te ontwerpen en produceren.

Klantportaal

Online bestellen met 3D en 2D bestanden met direct prijsberekening en rekening houdend met beschikbare machines en materialen. Zorgeloos bestellen na alleen instellen van ons portaal.

Order intake

Klanten en uw eigen werkvoorbereiders zetten alleen orders door waarvan alle benodigde informatie aanwezig is. Alle orders zijn gecontroleerd voor soepel verloop in uw orderproces.

3D engine

Onze eigen 3D software in ons portaal verwerkt 2D en 3D bestanden zonder andere CAD of CAM software nodig te hebben. Maak prijzen direct uit tekeningen en modellen.

Onderdelen

Onze software herkent plaatwerk, profielen en bijbehorende bewerkingen die gebruikt kunnen worden om de kosten te berekenen. De materialen en werklijsten kunnen direct in de planning.

Plaatwerk

We herkennen niet alleen plaatwerk, maar bieden meteen de belangsrijkste kostenparameters voor prijsbepaling: Uitslagformaat, snijlengtes en instekingen. Zelfs contouren na buigcorrectie.

Profielen

Ook profielen zoals bijvoorbeeld buizen en kokers herkennen wij en geven we lengte en snijlengtes van terug. Stel in welke profielen jij aan je klant wilt aanbieden, gezaagd of gelaserd.

Machines

Maak de bechikbare machines aan en gebruik jouw methode van tijdenberekening met opstart- en bewerkingstijd. Gebruik snijtabellen en parametrische formules voor calculatie.

Grondstoffen

Jouw beschikbare platen en profielen online zodat direct zichtbaar is of je het kan leveren. Bouw je beschikbare materialen op en houdt ze eenvoudig bij met onze update functie.

ERP & CAM

Een portaal behaalt pas maximale efficiente door onze riecte koppeling uw andere bedrijfssystemen. Orders en onderdelen staan direct in ERP en CAM via Smartpart automate.

WebAPI

Naast onze standaard koppeling kun je ook gebruik maken van de WebAPI waar ons portaal op gebouwd is. Automatiseer met het portaal of gebruik direct 3D functies in jouw applicatie.

Totaal integratie met calculatie voor klanten

Om zowel uw klant zo snel mogelijk te helpen en bij aanvraag al alles voor productie controleerd te kunnen hebben combineert u Smartpart Portal en Smartpart Automate. In ons Portal calculeren u en uw klanten makkelijk met behulp van onze CAD analyse en de onderdelen in de offertes en orders worden direct in uw ERP en CAM systemen gezet door Automate. Zo rondt de klant orders direct af en bespaart u alle tijd op orderintake, werkvoorbereiding en klantcommunicatie.

TOP